top of page
DSC_0608.jpg

Astronaut

beleef galactische avonturen

DSC_0583_edited.jpg

Buitenaardse dromen

Sterren. Kometen. Planeten.  Een kosmisch avontuur gevuld met spanning en uitdaging. De ultieme jongensdroom. Er is geen wereld mysterieuzer dan het heelal. Waar zwaartekracht geen vat heeft en waar de avonturen nog net iets groter en spannender zijn.

Een wereld die stoere avonturiers intrigeert. Laat je meeslepen met dit thema in de wondere wereld van de vallende sterren en de krachtige raketten. Wie weet komen jullie wel een buitenaards wezen tegen op deze avontuurlijke en spannende missie... 

De gesloten tent geeft je het gevoel echte astronaut op missie te zijn bij dit slaapfeestje. Door het raampje kan je kijken naar de sterren die op het plafond geprojecteerd worden door de sterrenprojector. Geen astronautenvoeding voor jouw feestvierders met de herbruikbare eetset en bestek kunnen ze genieten van een lekker feestmaal!*

Klaar voor lancering? 

3. 2. 1. 

Take off!

 

Inhoud pakket

✨ een tipi-tentje per persoon

✨ luchtbedden mét een elektrische pomp

✨ donsdekens en hoofdkussen

✨ beddengoed in thema

✨ een astronautenhelm

✨ een sterrenprojector

✨ kleine projectiezaklampjes

✨ een krijtbordje (om de naam van elke astronaut op missie op te vermelden). 

✨ nachtlampjes & lichtslingers 

✨ een tafeltje voor elk tentje

✨ een ontbijtset in themakleuren

✨ een lichtbox met bijgeleverd alfabet

✨ decoratiemateriaal in thema

✨ setje galactische foto props (om de leukste foto's te maken)

✨ laserpistolen (om een échte galactische 'battle' te houden)

✨ DOE-activiteit in thema
(dit mogen jouw slapers dan meenemen naar huis als souvenier!)

✨ een leuk praatspel met tal van vragen en dilemma's 

✨ DROOMZOETe versie van time's up!

✨ een gezelschapsspel om samen te spelen

✨ kleurplaten in thema mét stiften

DSC_0676.jpg
DSC_0915_edited_edited.jpg

Praktische info

We verhuren onze thema's per weekend: van vrijdag tot en met zondag. Zo kunnen jouw kinderen maximaal genieten van hun feestje en kan jij ook even onthaasten.

Per individuele tent heb je een oppervlakte nodig van 1,14m op 2,20m.Dit is voor de tent, de matras én het tafeltje met ontbijtset.

(wanneer je het voor de tentjes plaatst)

Hoeveel totale ruimte moet ik voorzien? 

Voor 3 tenten ongeveer 8 vierkante meter

voor 4 tenten ongeveer 10 vierkante meter

voor 6 tenten ongeveer 15 vierkante meter

 voor 8 tentjes ongeveer 20 vierkante meter

Onze tipi tenten zijn uitsluitend te gebruiken in huis en mogen niet buiten geplaatst worden. Met een beetje creatief denkwerk kunnen de tentjes in zowat elke ruimte geplaatst worden in huis! Dit moet niet uitsluitend in de slaapkamer, maar kan ook perfect in de woonkamer, een ruime zolderkamer of zelfs in een brede gang.

 

Zo moeten ze ook niet steeds op één lijn staan. Je kan hier creatief in zijn en ze in een cirkel, een boog of in groepjes van 2 plaatsen, waarbij de groepen elkaar aankijken: succes gegarandeerd!

Afspraken & Service

Onze service bestaat uit een DIY pakket.
Dat wil concreet zeggen dat wij het pakket voor jou klaarmaken en dat je dit zelf komt ophalen bij DROOMZOET en thuis zelf opzet. We spreken samen het moment van ophalen af op vrijdag. Idem voor het terugbrengen van het gehuurde materiaal op zondagavond. 

 

Alles is fris gewassen, netjes en zo compact mogelijk ingepakt, zodat je het makkelijk kan vervoeren. Een pakket van 4 tot 6 personen past in een gemiddelde 5-deurs wagen. Op het moment dat je komt ophalen, helpen we je uiteraard met inladen. Je staat dus zelf in voor het vervoeren van het pakket met de wagen. 

We zorgen voor een zorgvuldig uitgeschreven handleiding, waarbij we je vlot door het opzetten en nadien het opruimen loodsen, geen nood, alles wijst zichzelf uit en het is eenvoudig. De jarige kan zelfs meehelpen! Kinderspel dus... 

DSC_0829.jpg
bottom of page