top of page

Tovenaar

Hokus Pokus

Waar magie en avontuur elkaar ontmoeten.

Waan je net zoals Harry een échte Hogwarts

tovenaarsleerling tijdens dit slaapfeestje.

 

Haal die toverstok boven, zet die iconinsche bril op jouw neus en stap deze wondermooie wereld binnen. Samen grootse avonturen beleven en de meesters van de zwarte magie verslaan.

 

Thema 'Tovenaar' neemt je mee naar de wondere wereld van magie. Leer als echte tovenaarsleerling toverspreuken en bezweringen uitspreken. Kan jij ook de juiste toverstafbewegingen erbij maken? Ons tovenaarlesboekje zorgt niet alleen voor leuke DOE-activiteiten binnen het thema, maar is ook een leuk souvenir dat elke slaper mag meenemen naar huis als herinnering aan dit magische slaapfeestje.

Na een nachtje heerlijk slapen in die knusse bedden, genieten jullie gezellig samen met een ontbijt met onze ontbijtset in thema, waarna jullie samen nog een heerlijk toverdrankje brouwen en kan iedereen betoverd naar huis gaan.  

Houdt jouw dochter of zoon van alles wat met Harry Potter™ 

te maken heeft? Dan is dit feestje helemaal zijn/haar ding en wordt het een slaapfeestje om nooit te vergeten.

* Deze foto's zijn onze eigen referenties.

Inhoud pakket

✨  een tipi-tentje per persoon

  luchtbedden mét een elektrische pomp

  donsdekens & hoofdkussens

✨  beddengoed in thema

  DOE-boekje 'Tovenaar' (dat ze mogen houden)
  DOE-handleiding toverspreuken

  een toverstaf, bril en sjaal voor elke slaper

✨  een uilenknuffel, sorteerhoed en bezempotlood

✨  een keteltje om te vullen met smekkies (jellybeans meegeleverd)

✨  een krijtbordje voor aan elke tipitent

  een slaapmasker

  led kaarsen & lichtslingers

  een tafeltje voor elk tentje

  een herbruikbare eetset in themakleuren

  een lichtbox met bijgeleverd alfabet

  een setje foto props (om de mooiste foto's te maken)

  een leuk praatspel met tal van vragen en dilemma's

  DROOMZOETe versie van time's up!

  een gezelschapsspel om allemaal samen te spelen

  kleurplaat in thema mét stiften

* Deze foto's zijn onze eigen referenties. Door het succes van dit thema kunnen de meegeleverde materialen afwijken van de materialen afgebeeld op foto's. De omschreven inhoud van het pakket blijft steeds behouden en is accuraat.

6E7A7263_edited.jpg

Praktische info

We verhuren onze thema's per weekend: van vrijdag tot en met zondag. Zo kunnen jouw kinderen maximaal genieten van hun feestje en kan jij ook even onthaasten.

Per individuele tent heb je een oppervlakte nodig van 1,14m op 2,20m.Dit is voor de tent, de matras én het tafeltje met ontbijtset. 

Hoeveel totale ruimte moet ik voorzien? 

voor 3 tenten ongeveer 8 vierkante meter

voor 4 tenten ongeveer 10 vierkante meter

voor 6 tenten ongeveer 15 vierkante meter

voor 8 tentjes ongeveer 20 vierkante meter

Onze tipi tenten zijn uitsluitend te gebruiken in huis en mogen niet buiten geplaatst worden. Met een beetje creatief denkwerk kunnen de tentjes in zowat elke ruimte geplaatst worden in huis! Dit moet niet uitsluitend in de slaapkamer, maar kan ook perfect in de woonkamer, een ruime zolderkamer of zelfs in een brede gang.

Afspraken & Service

Onze service bestaat standaard uit een DIY pakket. Dit wil concreet zeggen dat wij het pakket voor jou klaarmaken en dat je dit zelf komt ophalen bij DROOMZOET en thuis zelf opzet. We spreken samen het moment van ophalen af op vrijdag. Idem voor het terugbrengen van het gehuurde materiaal op zondagavond. 

 

Alles is fris gewassen, netjes en zo compact mogelijk ingepakt, zodat je het makkelijk kan vervoeren. Een pakket van 4 tot 6 personen past in een gemiddelde 5-deurs wagen. Op het moment dat je komt ophalen, helpen we je uiteraard met inladen. Je staat dus zelf in voor het vervoeren van het pakket met de wagen. 

We zorgen voor een zorgvuldig uitgeschreven handleiding, waarbij we je vlot door het opzetten en nadien het opruimen loodsen, geen nood, alles wijst zichzelf uit en het is eenvoudig. De jarige kan zelfs meehelpen! Kinderspel dus... 

bottom of page