top of page
DSC_0141.jpg

Zeemeermin

de wondere wereld diep in de zee

DSC_0011.jpg

Heerlijke zoetwater dromen

 

Je een echte zeemeermin wanen diep in de zee. Fantaseren hoe je naar de bodem van de zee kan zwemmen, vissen als vriendjes hebt en heerlijk door het water kan glijden met die zeemeerminstaart. 

Het is een van de meest magische meisjesdromen.

Met thema zeemeermin beleef jij een magische slaapfeestje met jouw vriendinnen. Trek die zeemeerminstaart over jouw benen en beleef een avond als een échte zeemeermin.

 

Heerlijk slapen omgeven tussen de vissen en het kleurrijke koraal dat zich rondom jou bevindt. De zachte katoenen lakens zorgen ervoor dat je heerlijk indommelt en de zoetste zoetwaterdromen kan dromen en prachtige avonturen zal beleven diep in de zee! Dankzij onze herbruikbare eetset en bestek blijf je in thema genieten van deze zee-tastische wereld  van 's morgens tot 's avonds.*

* Deze foto's zijn onze eigen realisaties.

Inhoud per pakket

  een tipi-tentje per persoon

  luchtbedden mét een elektrische pomp

  donsdekens en hoofdkussens

  beddengoed

  een zeemeerminstaart met bijpassende diadeem voor elke zeemeermin

  een setje zee-tastische foto props (om de mooiste foto's te maken)

  een schattenzakje (met iets lekkers in)

  nachtlampjes & lichtslingers 

  een tafeltje voor elk tentje

  een herbruikbare eetset in themakleuren

  een lichtbox met bijgeleverd alfabet

  kussens en knuffels in thema

  een slaapmasker

  kleine knutselactiviteit in thema 
(die jouw kleine gasten dan kunnen meenemen naar huis als souvenier!)

  een leuk praatspel met tal van vragen en dilemma's

  DROOMZOETe versie van time's up!

  een gezelschapsspel om samen te spelen

  kleurplaten in thema mét stiften

DSC_0205_edited.jpg
DSC_0020.jpg
DSC_0020.jpg

Praktische info

We verhuren onze thema's per weekend: van vrijdag tot en met zondag. Zo kunnen jouw kinderen maximaal genieten van hun feestje en kan jij ook even onthaasten.

Per individuele tent heb je een oppervlakte nodig van 1,14m op 2,20m. Dit is voor de tent, de matras én het tafeltje met ontbijtset. 

Hoeveel totale ruimte moet ik voorzien? 

Voor 3 tenten ongeveer 8 vierkante meter

voor 4 tenten ongeveer 10 vierkante meter

voor 6 tenten ongeveer 15 vierkante meter

 voor 8 tentjes ongeveer 20 vierkante meter

Onze tipi tenten zijn uitsluitend te gebruiken in huis en mogen niet buiten geplaatst worden. Met een beetje creatief denkwerk kunnen de tentjes in zowat elke ruimte geplaatst worden in huis! Dit moet niet uitsluitend in de slaapkamer, maar kan ook perfect in de woonkamer, een ruime zolderkamer of zelfs in een brede gang.

Afspraken & Service

Onze service bestaat standaard uit een DIY pakket. Dit wil concreet zeggen dat wij het pakket voor jou klaarmaken en dat je dit zelf komt ophalen bij DROOMZOET en thuis zelf opzet. We spreken samen een moment van afhalen af op vrijdag. Idem voor het terugbrengen van de gehuurde materialen op zondagavond. 

 

Alles is fris gewassen, netjes en zo compact mogelijk ingepakt, zodat je het makkelijk kan vervoeren. Een pakket van 4 tot 6 personen past in een gemiddelde 5-deurs wagen. Op het moment dat je komt ophalen, helpen we je uiteraard met inladen. Je staat dus zelf in voor het vervoeren van het pakket met de wagen. 

Met onze zorgvuldig uitgeschreven handleiding loodsen we je door het opzetten en afbreken, geen nood, alles wijst zichzelf uit en het is eenvoudig. De jarige kan zelfs meehelpen! Kinderspel dus... 

DSC_0110.jpg
bottom of page