top of page

Neon Party

Onze Neon Party neemt je mee naar de wereld van glow in the dark en blacklights. Flashy geel, knal roze, spetterend oranje en neon groen zijn onze leidraad in dit kleurrijk thema. Het is een feestje dat zowel meisjes als jongens kan bekoren en is bovendien perfect voor tieners! Laat ze er een echt tienerfeestje van maken met onze draagbare bluetooth box.

Want zeg nu zelf, is dit niet supercool... 

 

 Tijdens het feestje gaan jullie aan de slag met alle leuke items inbegrepen in het pakket. Zo knutselen jullie samen een mooie bruikbaar souvenier, spelen jullie een van onze gezelschapsspelletjes, of jullie maken er een knal-feestje van met leuke muziek en maken jullie een originele vlaggenlijn om de ruimte nog wat extra te versieren, zodat die beats extra kunnen knallen!

Maak leuke foto's als herinnering aan jouw neon party met onze neon fotoprops, want dat feestje van jou, dat zullen ze niet snel vergeten! 


Je kan er op los mixen & matchen met onze meegeleverde lampen en kleuren, daarnaast kan je je feestje ook helemaal personaliseren en in verschillende versies huren. Standaard wordt dit thema meegegeven met alle kleuren en alle verschillende lampjes: we hebben unicorns, cactussen en palmbomen in combinatie met roze, gele en groene tule.

 

Wens je te personaliseren? Heeft zoonlief liever een feestje zonder de roze? Of  dochterlief liever net meer girly accenten? Laat het dan zeker weten in de opmerkingen bij jouw reservatie. We kunnen je hier perfect aan jouw vraag tegemoet komen. 

 

IMG_9376_edited.jpg

Inhoud pakket

✨  een tipi-tentje per persoon

  luchtbedden mét een (supersnelle) elektrische pomp

  donsdekens en hoofdkussens 

  wit beddengoed en witte tentstof

✨  neon gekleurde tule (om aan de tentjes te binden)

✨  een bril en hoofdaccessoire (om te gebruiken)

✨  voldoende glowsticks om alle accessoires te vullen

✨  een pakketje glow in the dark accessoires (om te houden).

✨  een naambordje (om de naam van elke slaper op te noteren)

✨  een fleece die oplicht in het donker

  een knotsgek setje foto props (om de mooiste foto's te maken)

  een unicorn, cactus of palmboom neon nachtlampje

  een leuke lichtslinger met neon gekleurde lampjes

  een bluetoothbox (om er een echt tienerfeestje van te maken)

✨  een blacklight om alles mooi te laten glowen.

  een ontbijttafeltje voor elk tentje

  een herbruikbare eetset in themakleuren

  een lichtbox met bijgeleverd alfabet

  een slaapmasker

  een DOE-knutselactiviteit in thema 
(die jouw slapers dan kunnen meenemen naar huis al souvenier!)

  een leuk praatspel met tal van vragen en dilemma's

  DROOMZOETe versie van time's up!

  een gezelschapspel dat ze met z'n allen kunnen spelen

  een kleuractiviteit (vlaggenlijn) met neon stiften

Praktische info

We verhuren onze thema's per weekend: van vrijdag tot en met zondag. Zo kunnen jouw kinderen maximaal genieten van hun feestje en kan jij ook even onthaasten.

Per individuele tent heb je een oppervlakte nodig van 1,14m op 2,20m.Dit is voor de tent, de matras én het tafeltje met ontbijtset. 

Hoeveel totale ruimte moet ik voorzien? 

voor 3 tenten ongeveer 8 vierkante meter

voor 4 tenten ongeveer 10 vierkante meter

voor 6 tenten ongeveer 15 vierkante meter

voor 8 tentjes ongeveer 20 vierkante meter

Onze tipi tenten zijn uitsluitend te gebruiken in huis en mogen niet buiten geplaatst worden. Met een beetje creatief denkwerk kunnen de tentjes in zowat elke ruimte geplaatst worden in huis! Dit moet niet uitsluitend in de slaapkamer, maar kan ook perfect in de woonkamer, een ruime zolderkamer of zelfs in een brede gang.

IMG_9386_edited.jpg

Afspraken & Service

Onze service bestaat standaard uit een DIY pakket. Dit wil concreet zeggen dat wij het pakket voor jou klaarmaken en dat je dit zelf komt ophalen bij DROOMZOET en thuis zelf opzet. We spreken samen het moment van ophalen af op vrijdag. Idem voor het terugbrengen van het gehuurde materiaal op zondagavond. 

 

Alles is fris gewassen, netjes en zo compact mogelijk ingepakt, zodat je het makkelijk kan vervoeren. Een pakket van 4 tot 6 personen past in een gemiddelde 5-deurs wagen. Op het moment dat je komt ophalen, helpen we je uiteraard met inladen. Je staat dus zelf in voor het vervoeren van het pakket met de wagen. 

We zorgen voor een zorgvuldig uitgeschreven handleiding, waarbij we je vlot door het opzetten en nadien het opruimen loodsen, geen nood, alles wijst zichzelf uit en het is eenvoudig. De jarige kan zelfs meehelpen! Kinderspel dus... 

bottom of page