top of page
DSC_0375.jpg

Glamour Girl

Wellness & Make-up

Glamping

Waar glamour en kamperen elkaar ontmoeten.

Een luxueus slaapfeestje met de vriendinnen.

 

Daar sluit het thema 'Glamour Girl' naadloos bij aan en waan je je in een echt schoonheidssalon! Trek die zachte badjas aan en het feestje kan beginnen! Een gezichtsmaskertje smeren, wat komkommerschijfjes op de ogen en heerlijk genieten. Met onze nagellakjes tover je elkaars nagels om tot de mooiste creaties.

Na een nachtje heerlijk slapen in die knusse bedden, genieten jullie gezellig samen met een ontbijt met onze ontbijtset in thema, erna kan het feest verder gaan door elkaar nog een make-over te geven met de meegeleverde make-up en kunnen de feestvierders het feestje helemaal 'GLAM' verlaten. 

Houdt jouw dochter van alles wat met 'beauty' te maken heeft, dan is dit feestje helemaal haar ding!  Dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten. Zij wordt hier dé ster! 

* Deze foto's zijn onze eigen referenties.

Inhoud pakket

✨  een tipi-tentje per persoon

  luchtbedden mét een elektrische pomp

  donsdekens & hoofdkussens

✨  beddengoed

  een goed gevulde make-up tas met ALLE nodige spulletjes: oogschaduw, mascara, gezichtsmasker, lotions, nagellak, ect... 

  DOE-handleiding 'Make-up'

  DOE-handleiding 'Naar het schoonheidssalon'

  DOE-handleiding 'Handmassage'

  voor elke glamour girl een make-updoosje met spiegel

  een badjas

  een slaapmasker

  nachtlampjes & lichtslingers

  een tafeltje voor elk tentje

  een herbruikbare eetset in themakleuren

  een lichtbox met bijgeleverd alfabet

  een setje foto props (om de mooiste foto's te maken)

  een lipgloss of lippenbalsem (om te houden als souvenier aan het feestje)

  een leuk praatspel met tal van vragen en dilemma's

  DROOMZOETe versie van time's up!

  een gezelschapsspel om allemaal samen te spelen

  kleurplaten in thema mét stiften

* Deze foto's zijn onze eigen referenties. Door het succes van dit thema kunnen de meegeleverde materialen afwijken van de materialen afgebeeld op foto's. De omschreven inhoud van het pakket blijft steeds behouden en is accuraat.

DSC_0543_edited.jpg
DSC_0397.jpg

Praktische info

We verhuren onze thema's per weekend: van vrijdag tot en met zondag. Zo kunnen jouw kinderen maximaal genieten van hun feestje en kan jij ook even onthaasten.

Per individuele tent heb je een oppervlakte nodig van 1,14m op 2,20m.Dit is voor de tent, de matras én het tafeltje met ontbijtset. 

Hoeveel totale ruimte moet ik voorzien? 

voor 3 tenten ongeveer 8 vierkante meter

voor 4 tenten ongeveer 10 vierkante meter

voor 6 tenten ongeveer 15 vierkante meter

voor 8 tentjes ongeveer 20 vierkante meter

Onze tipi tenten zijn uitsluitend te gebruiken in huis en mogen niet buiten geplaatst worden. Met een beetje creatief denkwerk kunnen de tentjes in zowat elke ruimte geplaatst worden in huis! Dit moet niet uitsluitend in de slaapkamer, maar kan ook perfect in de woonkamer, een ruime zolderkamer of zelfs in een brede gang.

Afspraken & Service

Onze service bestaat standaard uit een DIY pakket. Dit wil concreet zeggen dat wij het pakket voor jou klaarmaken en dat je dit zelf komt ophalen bij DROOMZOET en thuis zelf opzet. We spreken samen het moment van ophalen af op vrijdag. Idem voor het terugbrengen van het gehuurde materiaal op zondagavond. 

 

Alles is fris gewassen, netjes en zo compact mogelijk ingepakt, zodat je het makkelijk kan vervoeren. Een pakket van 4 tot 6 personen past in een gemiddelde 5-deurs wagen. Op het moment dat je komt ophalen, helpen we je uiteraard met inladen. Je staat dus zelf in voor het vervoeren van het pakket met de wagen. 

We zorgen voor een zorgvuldig uitgeschreven handleiding, waarbij we je vlot door het opzetten en nadien het opruimen loodsen, geen nood, alles wijst zichzelf uit en het is eenvoudig. De jarige kan zelfs meehelpen! Kinderspel dus... 

DSC_0359.jpg
bottom of page