top of page
DSC_0055_edited.jpg

SUPERHELD

KNAL! PAF! BOEM!

DSC_0007_edited.jpg

A Marvel-ous World

Welkom in onze kleurrijke en heldhaftige 'Marvel' wereld! Het universum, waar elk kind, groot of klein, een superheld kan zijn! Kruip in de huid (of in dit geval cape ) van jouw favoriete Avenger en beleef grootse avonturen.

 

Van Black Panter tot Thor, ze zijn allemaal van de partij. Samen met de actiepoppen gaan ze de grootst gevechten aan en verslaan ze de boeven in dit verhaal. Uitgeteld kruipen ze 's avonds in hun superheldtent. Het (kussen)schild van Captain America dichtbij en met Spiderman aan hun zij, dromen ze de meest heldhaftige avonturen. 

 

Ben jij klaar om te knallen  ?

Inhoud pakket

✨  een tipi-tentje per persoon

  luchtbedden mét een (supersnelle) elektrische pomp

  donsdekens en hoofdkussens 

  beddengoed in échte 'Avengers'-stijl

  een superheldencape + bijhorend masker

  mini actiefiguren om grootse gevechten te kunnen naspelen

  een setje heldhaftige foto props (om de mooiste foto's te maken)

  Avenger nachtlampje & een leuke lichtslingers

  een Captain Amerika kussen

  een spiderman knuffel

  een ontbijttafeltje voor elk tentje

  een herbruikbare eetset in themakleuren

  een lichtbox met bijgeleverd alfabet

  een slaapmasker

  een DOE-knutselactiviteit in thema 
(die jouw slapers dan kunnen meenemen naar huis al souvenier!)

  een leuk praatspel met tal van vragen en dilemma's

  DROOMZOETe versie van time's up!

  een gezelschapspel dat ze met z'n allen kunnen spelen

  kleurplaten in thema mét stiften

DSC_0108.jpg
DSC_0039_edited.jpg

Praktische info

We verhuren onze thema's per weekend: van vrijdag tot en met zondag. Zo kunnen jouw kinderen maximaal genieten van hun feestje en kan jij ook even onthaasten.

Per individuele tent heb je een oppervlakte nodig van 1,14m op 2,20m.Dit is voor de tent, de matras én het tafeltje met ontbijtset. (wanneer je dit voor de tentjes plaatst)

Hoeveel totale ruimte moet ik voorzien? 

voor 3 tenten ongeveer 8 vierkante meter

voor 4 tenten ongeveer 10 vierkante meter

voor 6 tenten ongeveer 15 vierkante meter

voor 8 tentjes ongeveer 20 vierkante meter

Onze tipi tenten zijn uitsluitend te gebruiken in huis en mogen niet buiten geplaatst worden. Met een beetje creatief denkwerk kunnen de tentjes in zowat elke ruimte geplaatst worden in huis! Dit moet niet uitsluitend in de slaapkamer, maar kan ook perfect in de woonkamer, een ruime zolderkamer of zelfs in een brede gang.

Afspraken & Service

Onze service bestaat standaard uit een DIY pakket. Dat wil concreet zeggen dat wij het pakket voor jou klaarmaken en dat je dit zelf komt ophalen bij DROOMZOET en thuis zelf opzet. We spreken samen een moment van ophalen af op vrijdag. Idem voor het terugbrengen van de gehuurde materialen op zondagavond.

 

Alles is fris gewassen, netjes en zo compact mogelijk ingepakt, zodat je het makkelijk kan vervoeren. Een pakket van 4 tot 6 personen past vlot in een gemiddelde 5-deurs wagen. Op het moment dat je komt ophalen, helpen we je uiteraard met inladen. Je staat dus zelf in voor het vervoeren van het pakket met de wagen. 

We zorgen voor een zorgvuldig uitgeschreven handleiding, waarbij we je vlot door het opzetten en nadien het opruimen loodsen, geen nood, alles wijst zichzelf uit en het is eenvoudig. De jarige kan zelfs meehelpen! Kinderspel dus... 

DSC_0141.jpg
bottom of page